Skip links

Jeroen Sopers

Jeroen Sopers
Adviseur

Mijn naam is Jeroen Sopers, 46 jaar, getrouwd, trotse vader, fanatiek darter, gek van Denemarken, Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme bij de provincie Utrecht en al zo’n 38 jaar inwoner van Houten.

In 1982 maakte ik op 8-jarige leeftijd kennis met Houten, toen mijn ouders besloten het Utrechtse te verlaten om te gaan wonen in nieuwbouwwijk De Hagen. Houten was nog maar kort begonnen met haar intensieve groeitaak. Houten groeide verder, ik groeide mee en verhuisde tijdens mijn studie naar een appartement in het centrum, en later met mijn vrouw naar Houten-Zuid, waar ik nu zo’n 12 jaar met heel veel plezier woon.

Dat plezier vertaal ik graag in een inbreng voor Houten, bij Houten Anders! Samen werken aan een plek waar het fijn leven is, waar je betaalbaar en mooi kunt wonen, waar goede plekken zijn voor bedrijven en waar je gezellig kunt winkelen. Belangrijk daarbij is dat we belanghebbenden in een vroeg stadium bij ideeën en plannen betrekken zodat we samen ons Houten maken. Daar zet ik me voor in, en dat is ook waar Houten Anders voor staat.

 

#HouHoutenHoutens