Skip links
Doe mee

Met uw hulp doen wij het anders

Houten Anders! is een inwonerspartij die opkomt voor een lokale transparante en betrokken Houtense politiek. Om die boodschap door de hele gemeente te verspreiden kunnen we ieders hulp goed gebruiken. Wij nodigen u uit om ons daarbij te helpen en mee te doen! Bovendien wil Houten Anders! inwoners van de gemeente de mogelijkheid geven invloed uit te oefenen op beslissingen die de gemeenteraad neemt. Wij nodigen u uit om uw mening te geven.

Versterk ons team
U kunt mee beslissen over de politieke standpunten die Houten Anders! inneemt door u aan te sluiten bij onze partij. Uw kennis en mening zijn belangrijk en daar willen wij graag gebruik van maken. Naast raads- en commissieleden zijn voor ons alle extra handjes, zoals fractie-adviseurs, van grote waarde.

Deel uw mening
U kunt mee praten over de politieke koers die Houten Anders! binnen de gemeenteraad inneemt door het bijwonen van onze openbare fractievergaderingen. Om praktische redenen dient u zich wel van te voren aan te melden.

Volgen, delen en reageren
Om niets van Houten Anders! te missen en onze berichten te delen, kunt u ons volgen op Twitter, Facebook en Instagram. Zo blijft u op de hoogte en wij waarderen uw reacties op onze socials.

Volg ons